Onze voedingstechnologen hebben elk ingrediënt uit ons gamma uitvoerig getest én goedgekeurd. Ze geven je voedingsproduct precies de smaak, functionaliteit en textuur waar je klant naar verlangt.
Hulp nodig om het geschikte ingrediënt te kiezen? We helpen je graag.
Neem contact opBied je klant een waaier aan wereldse smaken met onze op maat gemaakte marinades. Kies uit ons assortiment of ga voor een marinade op maat.
Onze fonds en bouillons voegen authentieke smaak toe aan jouw product. Kies uit ons rijke assortiment of ga voor een unieke fond of bouillon op maat.
Ontdek de kwalitatieve zetmelen van Cargill: budgetvriendelijke en veelzijdige geleer-, dikkings- of bindmiddelen voor al je voedingsproducten. Ook kleine batches!
Onze gistextracten geven een hartige, volle of natuurlijke umamismaak aan jouw product. Kies uit ons rijke assortiment of ga voor een gistextract op maat.
Onze plantaardige eiwitten bieden een volwaardig alternatief voor hun dierlijke variant. Kies uit ons assortiment of ga voor een plantaardig eiwit op maat.
Met onze hydrocolloïden bereikt je product de gewenste viscositeit, smaaksensatie en houdbaarheid. Kies uit ons assortiment of ga voor een hydrocolloïde op maat.
Ons breed gamma aan vispoeders kan succesvol in vele eindproducten verwerkt worden. Deze omvatten: sauzen, soepen, kant en klare maaltijden, fonds...
Onze kruidenmixen geven de finishing touch aan jouw product. Kies uit ons rijke assortiment van single-ingredients of ga voor een kruidenmixen op maat.
Bied je klant een waaier aan wereldse smaken met onze gefermenteerde oosterse specialiteiten. Kies uit ons assortiment of vraag naar meer info.
Met onze verschillende soorten karamel bereikt je product de gewenste kleur. De kleuren kunnen variëren van licht- tot donkerbruin afhankelijk van het gekozen type.
Als één van de vijf basissmaken bied SNICK suikers en zoetstoffen aan die functionele en smaak gevende meerwaarde bieden aan uw producten.
Onze kaaspoeders voegen een rijke smaak toe aan jouw product. De fijne poeders zijn ideaal om te verwerken in kaassauzen, snack of deegwaren...
Mout wordt gebruikt als grondstof voor bier, whisky en andere alcoholische dranken. Ook in brood, biscuit en koeken worden mout gebruikt.
Eipoeder heeft veelzijdige toepassingen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Vooral handig binnen de voedingsindustrie door zijn lange houdbaarheid.
Met onze natuurlijke kleurstoffen en kleurgevende ingrediënten geef je kleur aan je maaltijd en met de visuele verschijning beïnvloedt het de smaakbeleving
Een nieuw product op de markt brengen? Je huidige producten of productieproces verbeteren? Werk samen met onze voedingstechnologen.