Eiproducten zijn een onmisbaar ingrediënt met veelzijdige toepassingen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Onze eiproducten worden voornamelijk gebruikt voor sauzen, kant-en-klare gerechten, desserts en banketproducten…
Eipoeder komt voort uit het drogen van eieren die vervolgens vermalen worden tot eipoeder. De eiproducten zorgen voor stabiliteit, smaak en binding. De belangrijkste voordelen van eieren in poedervorm ten opzichte van verse eieren zijn het lagere gewicht per volume en de langere houdbaarheid. Gerehydrateerde eipoeders hebben een hogere functionaliteit dan de verse variant.
Bij Snick Euroingredients bieden we eipoeders van verschillende houderijsystemen aan:
Hydrocolloïden geven voedingsproducten een aangenaam en vol gevoel in de mond dat je bovendien lange tijd kan garanderen.
SNICK EuroIngredients heeft een uitgebreid gamma aan eipoeders. Deze single ingredients zijn geschikt voor alle sectoren uit de voedingsindustrie.
Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment eipoeders, of schakel onze voedingstechnologen in om een product op maat te ontwikkelen waarin eipoeders verwerkt zijn.
Eigeelpoeder
Eiwitpoeder
Heeleipoeder
Zoek je eipoeders die voldoen aan specifieke eisen of verwachtingen van je klant? Ons ervaren team van voedingstechnologen weet raad.