Mout

Mout wordt gebruikt als grondstof voor bier, whisky en andere alcoholische dranken. Ook in brood, biscuit en koeken wordt mout gebruikt. 

malt with beer

Moutmeel

 

Moutmeel bestaat uit gekiemde en gemalen tarwe- of gerstkorrels, die worden geroosterd. Door de omzetting van zetmeel naar maltose zorgen deze producten voor een zoete smaak. Afhankelijk van de mate van roosteren worden licht tot donkere mouten verkregen. 

quote

Ontdek ons uitgebreide assortiment mout 

Bij SNICK EuroIngredients bieden we vloeibare moutproducten aan. Daarnaast hebben we ook volgend in ons gamma: 

 

check-circl

Gemoute vlokken

Gemoute vlokken

Wij bieden onder andere volgende ingrediënten aan: gemoute tarwe, gemoute haver, gemoute rogge,...

Lees meer
check-circl

Vloeibare moutextracten

Vloeibare moutextracten

Senson Malted series zijn vloeibare moutextracten gemaakt van gerst mout. Afhankelijk van het geselecteerde mouttype en de verwerkingsstappen zijn ze te vinden in verschillende kleur, smaak en met functionele eigenschappen.
Lees meer
check-circl

Gemoute bloem

Gemoute bloem

moutmeel geeft smaak, kleur en functionaliteit voor bakkerij- en andere voedseltoepassingen. Er zijn tal van mogelijkheden waardoor u de kleur en smaakintensiteit van uw eindproduct kunt aanpassen.
Lees meer