Oorspronkelijk uit Azië, maar tegenwoordig wereldwijd niet meer uit de keuken weg te denken. Deze veelzijdige smaakmakers geven een rijke, volle en aromatische smaak aan je gerecht. Met de kenmerkende en uitgebalanceerde Umami smaak worden de gerechten van een vol smaakprofiel voorzien. Ook ideaal om te gebruiken als zoutvervanger.
Bij SNICK EuroIngredients kan je terecht voor verschillende soorten sojasauzen. Hiervoor werken we samen met onze partner Shoda wiens producten we exclusief verdelen in de Benelux.
Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment sojasauzen of schakel onze voedingstechnologen in om een product op maat te ontwikkelen of jouw product te optimaliseren.
Japanse sojasaus
Worchester saus
Teriyaki saus
Is een Japanse zoete sojasaus. Deze zachte sojasaus is ideaal om als marinade te gebruiken
Miso
Shijo Koji
De sojasauzen van onze partner Shoda worden geproduceerd volgens het traditionele fermentatie proces bestaande uit slechts 4 natuurlijke ingrediënten: sojaboon, graan, water en zout. Het fermentatieproces vindt plaats met verschillende schimmelculturen en wordt op het eind gefiltreerd. Door dit de tijd te geven die het verdient krijgt de klassieke sojasaus zijn typische smaak, aroma en donkere kleur.
Hydrocolloïden geven voedingsproducten een aangenaam en vol gevoel in de mond dat je bovendien lange tijd kan garanderen.
Twijfel je welke oosterse saus uit het gamma het beste past bij jouw:
Onze voedingstechnologen staan je graag bij in je keuze.
Bovendien kan je ook bij SNICK EuroIngredients terecht om een kleine hoeveelheid sojasaus af te nemen.
Met onze Oosterse sauzen speel je in op trends zoals:
Ontdek de 10 belangrijkste tendensen in ons trendrapport vol sprekende voorbeelden en praktische tips.