De vispoeders die we aanbieden worden vervaardigd uit verschillende delen van visfilet, schaaldieren, scharen en staartvlees. Hierdoor kan ons brede gamma succesvol in vele eindproducten verwerkt worden. Deze omvatten: sauzen, soepen, kant en klare maaltijden, fonds en bouillons, snacks…
Voor het aanbieden van onze duurzame vispoeders werkt SNICK samen met Seagarden. Voor het bekomen van vispoeder gaan volgende stappen eraan vooraf: het snijden van de bevroren grondstof, koken, drogen en malen tot fijn poeder. Het strikte kookproces garandeert de beste kwaliteit van de producten en beperkt tegelijkertijd het verlies aan proteïnen en smaakstoffen tot een minimum.
De grondstoffen die gebruikt worden zijn afkomstig van duurzame bronnen en hebben een MSC certificaat, hierdoor kunnen we een consistente aanvoer en productkwaliteit op lange termijn waarborgen.
Hydrocolloïden geven voedingsproducten een aangenaam en vol gevoel in de mond dat je bovendien lange tijd kan garanderen.
We werken samen met partner Seagarden om een breed gamma aan duurzame vispoeders te garanderen.
De meeste producten zijn MSC goedgekeurd, hiermee garanderen we dat de producten afkomstig zijn van duurzame bronnen.
Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment of schakel onze voedingstechnologen in om een product op maat met vispoeder te ontwikkelen.
Zalm
Garnalen
Inktvis
Mossel
Kreeft
Witvis
Twijfel je welke ingrediënt uit het gamma het beste past bij jouw:
Onze voedingstechnologen staan je graag bij in je keuze.
Bovendien kan je ook bij SNICK EuroIngredients terecht om een kleine hoeveelheid sojasaus af te nemen.
Met onze vispoeder speel je in op trends zoals:
Ontdek de 10 belangrijkste tendensen in ons trendrapport vol sprekende voorbeelden en praktische tips.