Vlees, vis of gevogelte: bij het merendeel van de consumenten staan deze voedingswaren bijna dagelijks op het menu. Als voedingsproducent wil je hen hoogwaardige producten bieden met een smaak, textuur en functionaliteit die precies goed zit. Onze ingrediënten voor vlees, vis en gevogelte helpen je daarbij.
Bij SNICK EuroIngredients bieden we een breed palet aan culinaire en functionele ingrediënten aan voor vlees-, vis- en gevogelteproducten.
Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment voor vlees, gevogelte en vis, of schakel onze voedingstechnologen in om een product op maat te ontwikkelen. Aandacht voor Clean Label MSC, Halal of Kosher? Ook daarvoor bieden we varianten.
Een intense smaak toevoegen aan je vlees- of visproduct? De textuur net een tikkeltje voller maken van je gevogelteproduct? Of een langere bewaartijd garanderen? Met onze industriële ingrediënten en kant-en-klare mixen voor vlees, vis en gevogelte speel je in op de wensen van je klant.
We hebben alles in huis om vis te marineren, varkensvlees te kruiden, de stabiliteit van gevogelte te verhogen, al je voedingsproducten beter te verwerken, langer te bewaren enzovoort.
Een topsmaak én lange houdbaarheid voor je vlees- of visproduct? Daar hebben wij de ingrediënten voor.
Met ingrediënten of kant-en-klare mixen op maat voldoet je product aan specifieke eisen of verwachtingen van je klant. Ons ervaren team van voedingstechnologen weet raad.
We leveren maatwerk op basis van:
Ook dat kan! Werk samen met onze voedingstechnologen. Zij voegen een vleugje innovatie toe aan ieder vlees-, gevogelte- en visproduct, precies zoals jij en je klant het willen.
Neem snel contact op. We helpen je graag verder.
Met onze ingrediënten speel je in op trends zoals:.
Ontdek de 10 belangrijkste tendensen in ons trendrapport vol sprekende voorbeelden en praktische tips.