Van een alledaags brood tot zoet gebak, een krokant koekje of prachtig gedecoreerde taarten: kwalitatieve bakkerij- en banketproducten smaken altijd – niet enkel op zondag. De beste smaak, functionaliteit en textuur? We mengen hoogwaardige ingrediënten met onze expertise tot de ideale grondstoffen voor professionele bakkerijen.
Wil je je brood luchtiger maken of lekker krokant vanbuiten, maar heerlijk zacht vanbinnen? Met een broodverbeteraar proef je het verschil.
Varieer met verschillende soorten bloem, kies voor alternatieve zoetstoffen of voeg bijzondere smaken toe aan je product. Of creëer echte pareltjes met precies die kleur, glans, textuur en vulling waar je klant dol op is. De ingrediënten vind je in ons assortiment.
Volkoren, wit, met wortelsmaak of vegan. We inspireren onze klanten om beter te bakken en ontdekken graag samen nieuwe mogelijkheden in de sector.
We verdelen de hoogwaardige ingrediënten en mixen van onze partner Goodmills, geschikt voor allerhande bakkerij- en banketproducten.
Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment of schakel onze voedingstechnologen in om een product op maat te ontwikkelen of jouw voedingsproduct te optimaliseren.
Met ingrediënten of kant-en-klare mixen op maat voldoet je product aan specifieke eisen of verwachtingen van je klant. Ons ervaren team van voedingstechnologen weet raad.
We leveren maatwerk op basis van:
Ook dat kan! Werk samen met onze voedingstechnologen. Zij voegen een vleugje innovatie toe aan ieder bakkerij- en banketproduct, precies zoals jij en je klant het willen.
Neem snel contact op. We helpen je graag verder.
Met onze ingrediënten speel je in op trends zoals:.
Ontdek de 10 belangrijkste tendensen in ons trendrapport vol sprekende voorbeelden en praktische tips.